Mooie toekomstdromen? Maak een financieel plan

Eerder stoppen met werken, een wereldreis maken of de aanschaf van een vakantiehuis. Het zijn stuk voor stuk prachtige dromen. Maar wat je droom ook is, het gaat geld kosten. Met financieel plannen weet je zeker dat het niet bij dromen blijft. Zet daarom nu al je doelen en wensen om in een haalbaar plan. Wij staan vol enthousiasme voor je klaar.

Je financiële situatie ken je waarschijnlijk wel. Hoe deze eruit ziet in combinatie met je plannen, misschien nog niet. Dat is precies wat wij voor je kunnen doen: wij brengen jouw dromen en werkelijkheid samen in een concreet plan.

Zorg dat het niet bij dromen blijft

Die dromen zijn er wel, het waarmaken blijkt soms ietsje lastiger. Het mooie is dat je nu al stappen kunt zetten om je toekomstplannen te bereiken. Wij helpen je met het financieel plannen van jouw dromen.

Zet nu je doelen en wensen om in een plan dat ook echt haalbaar is.

Jouw financiële foto

We beginnen met het maken van een ‘financiële foto’ op basis van je huidige situatie. Denk hierbij aan je inkomen, pensioen, overlijden en mogelijke arbeidsongeschiktheid. Jouw financiële foto bespreken we in een persoonlijk gesprek. Daarna volgt een financieel rapport dat inzicht geeft in hoe je ervoor staat. Kortom: je krijgt een helder overzicht van je actuele financiële situatie. Zo weet je wat op de langere termijn mogelijk is.

Je doelen plannen

Dan begint het echte dromen. Welke doelen en wensen heb je voor je toekomst? Al je plannen leggen we naast je eerder gemaakte financiële foto. Je ziet dan direct de haalbaarheid van je toekomstplannen. Sta je er goed voor, of zijn er nog stappen die je nu al kunt zetten? Met al deze informatie maken we samen met jou een concreet financieel plan. Op basis van dit stappenplan ga jij je doelen verwezenlijken.

Een plan voor nu én later

Het maken van een financieel plan is niet iets eenmaligs. Daarom bekijken wij jouw persoonlijke plan regelmatig opnieuw. Gezamenlijk kijken we of jouw doelen en wensen nog gelijk zijn, en of je nog op koers ligt in het realiseren van je plan. Eventuele wijzigingen verwerken wij hierin. Zo beschik je weer over een actueel plan waarmee je verder kunt bouwen aan jouw toekomstdroom. 

Vrijblijvend in gesprek?

Feenstra Wonen helpt je graag verder

Financiering van je koopwoning

Verzekeren van je risico’s

Huis kopen of verkopen

Reviews

Wil je kennismaken met jouw persoonlijk regisseur?

Ik informeer je graag over de financiering en de aan- of verkoop van je woning. Mijn doel is dat jij precies weet waar je aan toe bent. Zo kan jij fijn dromen over je nieuwe woning.

Amber Jansma
Persoonlijk regisseur bij Feenstra Wonen