Woning kopen? Zo pakken wij dat aan

Je hebt al jaren dat ene plaatje in je hoofd. Een pittoresk boerderijtje op het platteland. Misschien met wat kippen en schaapjes erbij. Of je hebt je zinnen gezet op een appartement in de stad. Een strakke loft met een vide en zo’n toffe schommel erin. Hoe jouw ideale woning er ook uitziet en wat je woonvragen ook zijn: wij gaan de uitdaging graag samen met jou aan.

Van het in kaart brengen van je financiële mogelijkheden en het bijstaan in je zoektocht tot het vinden van een passende hypotheek en de daadwerkelijke aankoop van die woning: wij begeleiden en adviseren je tijdens het hele traject. Jouw doelen en wensen staan daarbij altijd voorop.

Je persoonlijk regisseur is er voor jou

Eén vast aanspreekpunt, iemand die met raad en daad voor je klaar staat. Een adviseur en vertrouwenspersoon voor al je vragen. Dat is je persoonlijk regisseur. Hij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt. Kun jij je lekker bezighouden met leukere bezigheden: de zoektocht naar jouw droomhuis.

Stap 1: je financiële mogelijkheden

Het dagelijks checken van Funda kan een leuke hobby zijn. Toch is het slim als we eerst eens kijken naar wat je eigenlijk kunt besteden. Jouw financiële situatie in kaart brengen, zien we dan ook als de eerste stap in het traject. Weten wat voor jou mogelijk is qua hypotheek, maakt het zoeken naar die woning veel makkelijker. En leuker!

Stap 2: je zoekgebied en woonwensen

De volgende stap is het bepalen van je woonwensen zodat je gerichter op zoek kunt gaan. En dan is er nog de vraag: hoe kom je er nou tussen op de woningmarkt? Ook hierin ondersteunen we je. Wij kennen de juiste tactieken en bepalen samen met jou de strategie om je droomwoning te bemachtigen.

Stap 3: je droomhuis gevonden, en nu?

Eindelijk! Je hebt het huis van je dromen gevonden. Hoe nu verder? Want als je gaat bieden, tot hoe ver ga je dan? Natuurlijk helpen wij je bij de prijsonderhandelingen. Daarnaast beoordelen wij de bouwkundige staat van de woning. Zo kun jij op je gemak bekijken of dit echt je droomhuis is.

Succes voor een eerlijke prijs

aankoop woning € 2.750,-

– Vraagprijs toetsen
– Prijsonderhandelingen
– Bemiddelen in verkoopovereenkomst
– Bezichtiging
– Advies omtrent aankoopobject

Feenstra Wonen helpt je graag verder

Financiering van je koopwoning

Verzekeren van je risico’s

Financieel plannen van je toekomst

Reviews

Wil je kennismaken met jouw persoonlijk regisseur?

Ik informeer je graag over de financiering en de aan- of verkoop van je woning. Mijn doel is dat jij precies weet waar je aan toe bent. Zo kan jij fijn dromen over je nieuwe woning.

Amber Jansma
Persoonlijk regisseur bij Feenstra Wonen