Woning verkopen? Wij gaan voor maatwerk

Leuk! Je gaat je huis verkopen. Goed nieuws: het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Toch heb je misschien wat vragen. Want is dit wel het juiste moment om die stap te zetten? En wat is je woning eigenlijk waard? Met al deze vragen kun je bij ons terecht. Als jouw makelaar zien wij de verkoop van jouw huis als maatwerk. De beste verkoop voor jou, dat is waar wij voor staan. 

Van de waardebepaling van je huis, het opmaken van de advertentie en een (digitale) brochure tot de prijsonderhandelingen en opstelling van de koopovereenkomst: wij begeleiden en adviseren je als makelaar tijdens het hele traject. Jouw doelen en wensen staan daarbij altijd voorop.

Je persoonlijk regisseur is er voor jou

Je huis in de verkoop zetten kan best spannend zijn. Des te fijner als je één vast aanspreekpunt hebt. Iemand die ook de ‘lastige’ dingen van je kan overnemen. Een adviseur en vertrouwenspersoon voor al je vragen: je persoonlijk regisseur. Hij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Je strategie bepalen

Het lijkt een koud kunstje op de huidige woningmarkt, maar een huis verkopen is meer dan een trucje. Je wilt immers naast een goede prijs ook dat de verkoop zelf goed verloopt. En dat je daarna geen risico loopt. Daarom maken aan de hand van jouw doelen eerst een verkoopstrategie.

Geen vraag is te gek

Wat heb je allemaal nodig voor een vermelding op grote woningsites zoals Funda? Oh, en hoe zit het straks met de bezichtigingen? Zo heb je vast meer vragen. Logisch, er komt best veel kijken bij de verkoop van een huis. Wij ondersteunen je hier graag bij. Geen vraag of wens is ons te gek.

Ander huis kopen?

Je woning verkopen betekent misschien ook de start van een zoektocht naar een nieuwe stek. Ook daarin kunnen we je helpen. Wij adviseren je tijdens het hele traject: van het in kaart brengen van je financiële mogelijkheden tot het vinden van een passende hypotheek en de daadwerkelijke aankoop. 

Succes voor een eerlijke prijs

Verkoop grip
€ 1.500,-

GRIP: je doet de bezichtigingen zelf
GRIP: op kosten door het allerlaagste tarief
GRIP: op risico’s doordat wij het papierwerk verzorgen

Verkoop RUST
€ 3.500,-

RUST: wij nemen je alles uit handen
RUST: door de beste woningpresentatie
RUST: vooraf weet je wat het gaat kosten

Feenstra Wonen helpt je graag verder

Financiering van je koopwoning

Verzekeren van je risico’s

Financieel plannen van je toekomst

Reviews

Wil je kennismaken met jouw persoonlijk regisseur?

Ik informeer je graag over de financiering en de aan- of verkoop van je woning. Mijn doel is dat jij precies weet waar je aan toe bent. Zo kan jij fijn dromen over je nieuwe woning.

Amber Jansma
Persoonlijk regisseur bij Feenstra Wonen