Jouw persoonlijk regisseurs

Ons bevlogen team van persoonlijk regisseurs staat voor je klaar als makelaar of adviseur. We werken transparant en houden van een persoonlijke aanpak. Zo zorgen we ervoor dat jij je dromen op woon- en financieel gebied waar kunt maken. Van de aan- of verkoop van een woning, de taxatie, bouwkundige keuring en de notaris tot het regelen van een hypotheek en andere mooie plannen voor de toekomst: wij adviseren en begeleiden je. Hierin heb je continu contact met één van onze regisseurs. Wij houden het overzichtelijk voor jou. Stapsgewijs nemen we je mee en ontzorgen je zoveel als jij prettig vindt. Hierdoor kunnen we als persoonlijk regisseur op de juiste momenten voor je aan het werk gaan. Wij staan je graag bij in het realiseren van je dromen.

Ons Team

Martijn Hellema

Makelaar / Hypotheekadviseur

Als regisseur van al jouw woonwensen sta ik vol enthousiasme voor je klaar. Of het nou gaat om de aankoop van jouw droomwoning, de verkoop van je huidige woning en de financiering hiervan: ik neem het hele proces graag voor je uit handen. Zo kun jij je bezighouden met de leuke dingen en alvast nadenken over de inrichting van je nieuwe huis.

In mijn vrije tijd houd ik mij bezig met het klussen in mijn eigen woning en sport ik graag. Zo ben ik ’s winters veel in de 11Stedenhal in Leeuwarden te vinden om lekker een rondje te schaatsen. In de zomer stap ik zo vaak als ik kan op mijn racefiets. Ook vind ik het heerlijk om met mijn vrouw, zoons en hond naar Terschelling te gaan om lekker te ontspannen en over het strand te struinen.

Amber Jansma

Relatiebeheerder Wonen

Doordat ik zelf mijn huis verkocht heb weet ik dat er heel wat komt kijken bij de aan- of verkoop van een huis. Ik help je bij het krijgen en houden van overzicht bij alles dat geregeld moet worden. Denk aan het aanleveren van stukken, evenals het uitzoeken van wat er allemaal geregeld moet worden. Daarnaast ben ik altijd beschikbaar voor alle vragen die je gedurende het traject hebt. Door mijn passie voor mode en interieur is mijn werk mij op het lijf geschreven.
 
Mijn vrije tijd spendeer ik graag met de mensen die ik liefheb: mijn familie, vrienden en in het bijzonder mijn gezin. Samen borrelen of lekker eten, ik ben altijd onder de mensen en op zoek naar gezelligheid. Echte ontspanning zoek in yoga. Ik ben dan ook veel te vinden op mijn yogamat.

Gooitzen Feenstra

Directeur en Persoonlijk regisseur

Al meer dan 25 jaar ben ik werkzaam in de verzekeringsbranche. Naast mijn werk als zakelijk adviseur bij Feenstra Adviesgroep vind ik het makelaarstraject een mooie aanvulling op onze dienstverlening. Ik ben dan ook erg blij dat we hier met Feenstra Wonen invulling aan geven. Mensen van begin tot eind bijstaan in het realiseren van alles dat komt kijken bij het wonen in dat droomhuis: dat is een prachtig proces.

Naast voetbal kijken mag ik graag hardlopen en tennissen. Ook met een goede thriller, zowel boek als film, kan ik me goed vermaken. Mijn vrouw Wietske en de kinderen zijn mijn alles.

Thomas Feenstra

Directeur

Ruim 25 jaar ben ik werkende in het verzekeringsvak. Ook de makelaardij kwam al vroeg in mijn loopbaan op mijn pad. Mooi dat we in de vorm van Feenstra Wonen weer terug zijn in deze tak van sport. Mijn werkzaamheden bevinden zich vooral op de achtergrond, in de bedrijfsvoering en in de financiële administratie binnen Feenstra Wonen.

Ik wandel regelmatig door de stad en als echte ‘Liwwadder’ ben ik vaak te vinden bij de wedstrijden van SC Cambuur. In de zomer vaar ik graag over de Friese wateren in een sloep. Daarnaast ben ik altijd bezig met klussen in mijn woning.

Vrijblijvend in gesprek?

Een korte geschiedenis van ons bedrijf

Feenstra Wonen is onderdeel van Feenstra Adviesgroep. Deze adviesgroep is al meer dan 80 jaar actief in de verzekerings- en hypotheekbranche. Dit echte familiebedrijf wordt gerund door de derde generatie broers: Gooitzen en Thomas Feenstra. Het bedrijf is opgericht door Pake Gooitzen, die startte met een groentekar en hiermee ook verzekeringen ging brengen. Dit is vervolgens uitgebouwd tot het advieskantoor dat we nu zijn.

Vanaf de jaren ’80 van de twintigste eeuw tot 2008 zijn we actief geweest in de makelaardij. Na een tijd van afwezigheid startten we in 2019 opnieuw met werkzaamheden in de makelaardij. In 2021 pakken we het echt groots aan en voegen we met Feenstra Wonen een mooie dienst toe aan ons pakket. Nu kun je voor ál je financiële zaken terecht op de hoek van de Schrans. Alles onder één dak.

Reviews