Zorgeloos genieten van je woning? Verzekeren doe je zo

Je moet er niet aan denken dat er iets gebeurt met je huis of dierbare spullen. Verzekeren dus! Maar hoe doe je dat, en wat verzeker je dan precies? Wij regelen het voor je. Geen gedoe met afsluiten, schadeafwikkeling, ingewikkelde voorwaarden en: geen verborgen kosten. Samen bekijken we welke risico’s je loopt en hoe we ze kunnen afdekken. Dan hoef jij je hierover geen zorgen meer te maken.

Voorkomen dat invloeden van buitenaf jou of je bezittingen schaden: dat is ons doel. Daarom bekijken we eerst welke risico’s je loopt, en of afdekken met een verzekering de juiste keuze is. Stap twee: bepalen welke risico’s je dan gaat verzekeren en hoe. 

Al je verzekeringen onder één dak

Persoonlijk en deskundig advies, het vergelijken van meerdere aanbieders, al je verzekeringen in één pakket, een tweejaarlijkse check van je verzekeringspakket, combinatie- en kortingstarieven voor andere diensten: wij hebben alles onder één dak.

Vragen? Onze verzekeringsadviseurs van Feenstra Adviesgroep staan altijd voor je klaar.

Goed verzekerd met een woonhuisverzekering

Brandschade, lekkage of inbraak? Dat is lastig genoeg, en dan komen er ook nog vaak hoge kosten bij kijken. Met een woonhuisverzekering verzeker je je woning en ook alles wat daaraan vastzit. Denk hierbij aan bijgebouwen zoals een schuur, zonnepanelen op het dak, tuinschuttingen maar ook sanitair, vloeren, leidingen en kozijnen. Wat jouw situatie ook is: wij zoeken naast een scherpe premie naar de best passende dekking voor voor jou.

Onbezorgd wonen met een inboedelverzekering

Al die mooie spulletjes waar je hard voor hebt gewerkt, dat comfortabele bed, die heerlijke bank en fijne televisie. Naast het huis zelf, staan er natuurlijk ook allerlei bezittingen in dat huis. Stel je nu eens voor dat je dat allemaal verliest en opnieuw moet aanschaffen. Dan lopen de kosten al gauw op. Met een goede inboedelverzekering verzeker je al je bezittingen. Onbezorgd wonen? Wij vinden een passende dekking voor jouw inboedel.

Rechtsbijstandverzekering nodig?

Conflict over de aankoop van een huis, onenigheid met je werkgever, betrokken bij een verkeersongeluk met vervelende nasleep: een rechtsbijstandverzekering biedt hulp en advies bij juridische problemen. Krijg je ooit een geschil, dan ben je met deze verzekering al snel goedkoper uit dan wanneer je zelf een advocaat moet inschakelen. Is een rechtsbijstandsverzekering zinvol voor jou? Wij adviseren je hier graag over.

Vrijblijvend in gesprek?

Feenstra Wonen helpt je graag verder

Financiering van je koopwoning

Huis kopen of verkopen

Financieel plannen van je toekomst

Reviews

Wil je kennismaken met jouw persoonlijk regisseur?

Ik informeer je graag over de financiering en de aan- of verkoop van je woning. Mijn doel is dat jij precies weet waar je aan toe bent. Zo kan jij fijn dromen over je nieuwe woning.

Amber Jansma
Persoonlijk regisseur bij Feenstra Wonen